Despre mine

Buna! Eu sunt Ema, ma bucur ca ai navigat pana aici si ca sa ma cunosti mai bine, iti voi impartasi cateva dintre credintele si valorile care ma definesc.

Pasiunea mea este sa le arat clientilor mei care traiesc cu sentimentul ca viata e ceva ce li se intampla, care se simt coplesiti de responsabilitati, care nu isi mai regasesc locul in sistemele din care fac parte, ca fiecare dintre ei are puterea de a fi arhitectul propriei vieti.

Ceea ce imi aduce bucurie si implinire in profesia de psiholog si coach este momentul in care clientii mei isi regasesc fericirea in viata de zi cu zi.

Ce este coaching-ul

Coaching-ul este o calatorie catre tine insuti, iar coach-ul este ghidul care te insoteste in calatoria ta.

Indiferent de imaginea pe care o afisam in exteriorul nostru, fie ca vorbim de relizari profesionale, viata personala si toate ramificatiile sociale din care facem parte, in interior cu totii suntem oameni care au un trecut ce ne-a format, cu emotii pe care le traim de multe ori fara sa le dam voce, cu frici si vise pe care uneori ne e teama sa le proiectam in realitate.

Cred cu tarie ca atunci cand fiinta care suntem cu adevarat este lasata sa iasa la suprafata si sa faca cunostinta cu lumea din afara ei, relatiile pe care le avem cu ceilalti vor deveni din ce in ce mai autentice, mai intime si mai valoroase.

Misiunea mea este sa fiu pentru clientii mei o oglinda catre interiorul lor.

Ce calificari am

Calatoria catre cariera de psiholog si coach a inceput acum 9 ani, cand s-a nascut primul meu copil

Din dorinta de a ii oferi o viata echilibrata am inceput sa citesc despre psihologia copilului, am urmat mai multe cursuri de parenting, m-am abonat la toate site-urile pentru mamici pe care le-am gasit. Ce am descoperit este ca raspunsul la intrebarile mele era la mine si nu la el.

Asa incat, dupa inca un copil, inca cateva zeci de carti si cursuri, am obtinut urmatoarele specializari care ma sustin in meseria de psiholog, coach si psihoterapeut in formare:

–  Am absolvit Facultatea de Psihologie in cadrul universitatii Titu Maiorescu.

–  Am urmat cursurile Being Coach(ed) – Essential coaching skills, One 2 Coach, 2021

– Urmez cursuri de formare in psihoterapie prin Analiza Tranzactionala in cadrul Yorkshire Training Center International, 2020 – prezent

– Urmez programul de masterat in Psihoterapii cognitiv comportamentale in cadrul universitatii Titu Maiorescu 2022 – prezent

–  NLP Practitioner, NLP Mania, 2019

– Sunt membru International Coaching Federation

– Sunt membru al Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala

– Sunt membru fondator al proiectului Mamici in Echilibru al carui scop este ca prin coaching sa le ofere suport mamelor care isi doresc sa isi gaseasca implinire si echilibru in toate rolurile pe care le au (sotie, mama, angajata, antreprenor).  

Intr-o alta viata am absolvit facultatea de marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, am obtinut un master in Afaceri Internationale in cadrul aceleiasi universitati si am lucrat ca si specialist de marketing in sectorul bancar si de retail timp de peste 8 ani.

Cine sunt eu pe scurt
Cine sunt eu

  Sunt in sfarsit recunoscatoare pentru tot ceea ce am trait si m-a facut sa fiu eu.

  Sunt mamica fericita a doi baieti minunat de zapaciti.

  Sunt sotia norocoasa a unui barbat care imi e cu adevarat partener de viata.

  Sunt un proiect in lucru al carui sef sunt tot eu.

  Iubesc conversatiile in care partenerii sunt sinceri mai intai cu ei insisi.

  Activitatea mea preferata este sa rad impreuna cu copiii mei.

  A doua activitate preferata este sa calatoresc.

 Scopul meu este sa fac lumina in interior si in afara mea.